Vânzări la Mainfreight

Ești gata să joci un rol esențial în afacerea noastră aflată în expansiune rapidă? Citește mai departe

O carieră în vânzări la Mainfreight

Dacă ești pasionat de vânzări, tinzi spre varietate și înțelegi de ce e nevoie pentru a depăși așteptările clienților, ai nimerit unde trebuie.

Rețeaua Mainfreight crește rapid, iar noi căutăm profesioniști pasionați din domeniul vânzărilor pentru a furniza servicii excepționale clienților noștri și a vâna noi oportunități. Dacă stabilești obiective provocatoare, tinzi spre varietate și înțelegi de ce e nevoie pentru a depăși așteptările clienților, o carieră în vânzări la Mainfreight ți se va potrivi ca o mănușă!

Nu există niveluri ierarhice care să-ți încetinească ascensiunea. În calitate de reprezentant de vânzări Mainfreight, va trebui să iei decizii rapide în relația cu clienții.

Rețeaua noastră de Logistică și Transport internațional sau domestic/aerian sau maritim are propriile echipe de dezvoltare a afacerii în Europa. Vindem în cadrul rețelei, creând astfel un mediu alert cu o mulțime de oportunități de a te dezvolta, de a învăța și a te manifesta.

Mainfreight încurajează ascensiunea profesională prin promovarea angajaților din interiorul companiei și pune la dispoziție o serie de joburi în cadrul rețelei de Transport, internațional sau domestic / aerian sau maritim și Logistică.  Aceste roluri includ o diversitate de oportunități în echipa de Vânzări, de la asistent până la manager.
Dacă îți dorești o carieră în vânzări care să fie provocatoare, unde să-ți fie apreciată performanța și să ai parte de o atmosferă prietenoasă, fă clic pe Depune candidatură!

 

Frequently Asked Questions about Sales

De ce experiență am nevoie pentru o carieră în vânzări?

Considerăm că educația este opțională, dar învățarea este obligatorie. Asta înseamnă că pentru noi nu este important ce studii ai făcut sau ce experiență ai. Ceea ce ne interesează cel mai mult este ce fel de persoană ești. Căutăm oameni pasionați, care sunt dispuși să învețe.

Ce instruire voi primi?

La Mainfreight, credem în dezvoltarea oamenilor noștri și în orientarea lor către succes. Pe lângă învățarea la locul de muncă, reprezentanții de vânzări primesc cursuri de formare și instruire, cum ar fi Prezentarea vânzărilor europene, Abilități profesionale de vânzare, Atelier de prospecțiune, Cursuri de prezentare cu impact și, după caz, Cursuri de leadership. De asemenea, organizăm frecvent întâlniri regionale, astfel încât să poți învăța de la alți profesioniști în vânzări la Mainfreight și să-ți construiești rețeaua.

Cum va arăta cariera mea de vânzări?

Îți creezi propria cale în carieră! Aruncă o privire la mărturiile de mai jos de la unii dintre membrii echipei noastre. Odată ce vei începe să activezi în cadrul Mainfreight, vei avea o groază de oportunități!

Mă pot ocupa imediat de vânzări externe?

Pentru a obține o înțelegere a afacerii noastre, a clienților noștri și a modului în care facem lucrurile aici, îi încurajăm pe reprezentanții de vânzări să meargă mai întâi la asistența în vânzări. Acest lucru te va ajuta să afli despre toate aspectele legate de vânzări. După asta, vei fi gata să începi!

Cum îți vor fi măsurate performanțele?

La Mainfreight credem că ceea ce se măsoară, se face. De asemenea, ne place să promovăm competitivitatea între reprezentanții noștri. Prin urmare, am stabilit obiective provocatoare pentru profesioniștii noștri în vânzări, inclusiv obiective săptămânale privind numărul de apeluri și obiective financiare anuale. Membrii echipei care își ating obiectivele vor fi menționați în fiecare an la Conferința de vânzări.

Ce înseamnă un „vânător”?

Căutăm „vânători” naturali care, în fața unei provocări, își suflecă mânecile. În calitate de reprezentant de vânzări Mainfreight (vânător), obiectivul tău este să obții și să faci vânzări noi. Ai o natură competitivă, un mare impuls de a câștiga, ești rezistent și îți place să interacționezi și să îi influențezi pe ceilalți.

Cum creezi un mediu de echipă?

Munca în echipă face ca visul să funcționeze. În calitate de reprezentant de vânzări, vei face multe drumuri, adesea singur. Prin urmare, este important să te asiguri că timpul petrecut cu echipa ta este pozitiv și eficient. Pentru a încuraja spiritul de echipă și lucrul împreună, vei participa la întâlniri săptămânale cu Echipa pentru acțiuni pozitive, întâlniri regionale Big M și bineînțeles Conferința de vânzări care se desfășoară o dată pe an!
 

Din prima sursă

What do you like about sales?

Why is sales important?

Why sales at Mainfreight?

Ce are de spus echipa noastră?


Faptul că am lucrat pentru Mainfreight la Bruxelles și Londra mi-a fost de ajutor în rolul meu de reprezentant de vânzări în Anvers. Țintim clienții pe termen lung pentru a oferi o soluție pentru întregul lanț de aprovizionare. În calitate de reprezentant de vânzări, ai responsabilitatea de a lua decizii. Dacă ești gata, mergi la țintă!

- Aline Draps


 

Noi promovăm oameni din interiorul organizației, ceea ce înseamnă că te vei dezvolta și vei evolua cu adevărat în cadrul companiei noastre. Înainte de a începe, Mainfreight îți va oferi instrumentele necesare pentru a reuși. Inițierea în vânzări este un exemplu excelent; este un curs de două zile cu membrii echipei din întreaga Europă, care te va ajuta să-ți începi cariera. 

 

- Bart Dijkman

Mă simt plină de energie să știu că echipa mea este cu adevărat fericită atunci când câștig clienți noi; acest lucru mă provoacă și mai mult. Respirăm aer curat… Aerul albastru Mainfreight!

- Suzy Bactoglou

Ai de-a face cu o serie de industrii diferite în fiecare zi, de la start-up-uri la multinaționale. În calitate de reprezentant de vânzări, ești autonom, deci trebuie să fii organizat pentru a satisface așteptările ridicate. Este un mediu cu ritm rapid, în care abilitățile de luare a deciziilor și de relaționare sunt puse la încercare. 

- Seth Freeman

Ești curios să vezi cum arată o zi din viața unui reprezentant de vânzări?

Completează formularul de mai jos și citește!

쿠키를 어떻게 사용하나요

당사 웹 사이트에서는 기능 및 분석 쿠키를 사용하여 사용자들에게 최적의 조건을 제공합니다. 또한 귀하에 대한 정보를 수집하고 당사 웹 사이트 내부에서 인터넷 활동을 추적 할 수있는 추적 쿠키를 사용하며, 이는 웹사이트 외부에서도 사용가능합니다. 이 정보는 다양한 채널에서의 광고 효과를 측정하고 맞춤 광고를 제공하는데 사용됩니다. 쿠키를 수락하거나 거부하려면 [동의 함] 또는 [동의하지 않음]을 클릭하십시오. 귀하는 언제든지 동의를 취소할 수 있습니다. 자세한 내용은 쿠키설명서를 참조하십시오. 쿠키가 비활성화되면 일부 기능의 성능이 저하될 수 있습니다.