Pengangkutan Seluruh Dunia

Udara, Lautan dan semua yang ada di antaranya. Pasukan kami menawarkan perkhidmatan antarabangsa yang komprehensif ke dan keluar dari ekonomi yang paling dinamik di dunia.

Penghantaran Antarabangsa

Sebagai ejen kargo yang diiktiraf IATA, Mainfreight Air & Ocean menawarkan Penghantaran antarabangsa melalui laut atau udara untuk kedua import dan eksport Kami juga menawarkan perkhidmatan dokumentasi menyeluruh untuk pelepasan kastam.

Penghantaran antarabangsa menjadi lebih mudah dengan perkhidmatan utama yang lebih kos efektif dengan pasukan kami yang mengutamakan perkhidmatan berkualiti, maklumat terperinci dan penyelesaian yg disesuaikan. Ini semua memberi anda peluang mempertingkatkan perniagaan anda.


Klik pada pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan Penghantaran antarabangsa kami.

Pengangkutan Udara

Pengangkutan Udara

Sekiranya pengangkutan antarabangsa anda berada di sana SEKARANG, maka anda memerlukan perkhidmatan pengangkutan udara. Dengan keupayaan dan kefleksibelan untuk mendapatkannya di sana SEKARANG, rangkaian global kami dan agensi antarabangsa yang luas akan mendapatkan produk anda di mana ia perlu, tepat apabila anda memerlukannya di sana.
Pengangkutan Laut

Pengangkutan Laut

Penghantaran melalui perkapalan adalah pilihan kos efektif untuk penghantaran LCL (kurang daripada beban kontena) atau penghantaran FCL (kontena muatan penuh). Kami juga boleh menyediakan perkhidmatan dokumentasi menyeluruh untuk pelepasan kastam
Gudang Transit (Cross Docking)

Gudang Transit (Cross Docking)

Untuk penjimatan kos sementara mengekalkan fleksibiliti, anda boleh ambil peluang untuk menghantar kargo anda dalam konsol kami. Gudang Transit dapat mengurangkan kos buruh dan keperluan untuk ruang gudang, selain menjimatkan masa dari pengeluaran kepada pelanggan
Broker Kastam

Broker Kastam

Apabila mengimport atau mengeksport di Asia, terdapat pelepasan kastam yang berlainan. Anda perlu menyediakan kertas kerja yang berbeza. Broker Kastam dalaman kami yang berpengalaman memastikan pengangkutan antarabangsa anda bergerak dengan lancar merentasi sempadan, dengan Broker kastam Mainfreight Air & Ocean.
Pengangkutan Bahan Mudah Rosak

Pengangkutan Bahan Mudah Rosak

Pakar kami memahami keperluan untuk pengendalian bahan mudah rosak Dengan kepantasan pengangkutan yang dapat memenuhi tarikh akhir.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.