Pengangkutan laut

Sea Freight adalah pilihan yang menjimatkan kos untuk penghantaran LCL (kurang daripada muatan kontena) atau FCL (muatan kontena penuh). Kami juga dapat menyediakan layanan dokumentasi lengkap dengan Pabean Kastam untuk izin bea cukai.

Operasi Pelabuhan (Pengangkutan Dermaga) 

Operasi Pelabuhan Mainfreight menawarkan pelanggan kami satu perkhidmatan yang lancar untuk pergerakan import, eksport dan domestik. Rangkaian pengangkutan antara dermaga yang luas kami mengkhususkan kami dalam kontena sehingga 30 tan: 

  • 20 kaki dan 40 kaki Kontena
  • Kontena High Cube 
  • Kontena Reefer 
  • Kontena open top
  • Bekas Rak Rata  (Flat Rack)


Hubungi cawangan Mainfreight tempatan anda untuk pengangkutan dermaga.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.