Pengangkutan

Sama ada anda menghantar barang di sebelah atau ke seberang negara, rangkaian komprehensif kami membolehkan kami mencari padanan masa, kos dan prestasi terbaik untuk memenuhi keperluan anda, melalui jalan darat, kereta api, laut atau udara

Pengangkutan

Carousel_TRANSPORT-resize.jpg

PENGANGKUTAN SELURUH NEGARA

Sama ada anda menghantar barangan ke dalam negeri atau ke hujung negara, rangkaian komprehensif kami membolehkan sepadankan dari segi masa, kos dan prestasi untuk memenuhi keperluan anda, dengan jalan, kereta api, laut atau udara. Kami mengawal pengangkutan anda dari pintu ke pintu, memastikan standard perkhidmatan yang sentiasa tinggi. Dengan rangkaian linehaul khusus kami dan rangkaian cawangan luas Mainfreight menyampaikan kepada lebih 400 destinasi setiap hari menjadi sebahagian penting daripada komuniti ini.

Metro Freight

Menawarkan perkhidmatan metro termasuk di seluruh bandar, dari pinggir bandar hingga ke luar bandar, hubungan antarabangsa dan perkhidmatan berdedikasi.

Lori Muatan Penuh / Pengangkutan Berat

Perkhidmatan pintu ke pintu untuk penghantaran besar. Dengan perkhidmatan termasuk kawalan suhu, cecair dan muatan penuh atau separuh muatan.

Pengangkutan Operasi / Pengangkutan Antara Dermaga

Pakar “swinglift” dan rangka rangka menyediakan import dan eksport kereta kebal kontena di seluruh negara, dengan pejabat khusus di pelabuhan yang dihubungkan terus ke sistem maklumat pelabuhan tempatan.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Quote of the Day

There is no shame when you try and fail; only when you fail to try

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.