Pengangkutan Metro 

Perkhidmatan Pengangkutan Metro menawarkan penyelesaian tepat pada masanya dan kos efektif apabila anda mempunyai barangan untuk dihantar secara tempatan. Perkhidmatan ini bukan hanya perniagaan untuk kurier. Perkhidmatan ini juga menawarkan penghantaran hari yang sama, dengan kekerapan harian biasa dan kos yang rendah.

Penghantaran Tempatan

Penghantaran harian menggembirakan pelanggan. Oleh itu, semasa anda menumpukan perhatian pada perniagaan utama anda, Mainfreight mengurus penghantaran. Kami membina perkongsian yang kuat dengan para pelanggan kami, memahami keperluan individu mereka untuk menyediakan penyelesaian pengangkutan barang terbaik di Asia.

Adakah anda membelanjakan terlalu banyak pada barang kurier? Hubungi cawangan Mainfreight tempatan anda dan ketahui bagaimana perkhidmatan pengangkutan kami boleh memberi manfaat kepada perniagaan anda.

Contact us

Petikan Penghantaran

Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

Tanya soalan

Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

Hubungi kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.