Kami adalah rakan rantaian bekalan global anda

Kami menjalankan perniagaan membina hubungan dan membantu pelanggan menjadikan logistik rantaian bekalan mereka dipercayai dan cekap.

Kami adalah rakan rantaian bekalan global anda

Tiga tonggak utama Mainfreight

Budaya

"Special people, Special company" merangkumi Mainfreight dan budaya uniknya. Kami telah mengembangkan gaya menjalankan perniagaan, yang berjaya bukan hanya di New Zealand, tetapi di seluruh dunia.

Keluarga

Kami mempromosikan pekerja kami dari dalam, dan mendorong pandangan inovatif, bukan hierarki dan tegas. Pasukan kami menganggap satu sama lain sebagai keluarga dan berkongsi waktu makan.

Falsafah

Semua keputusan yang kami buat adalah berdasarkan asas bahawa kami akan berada di sini selama 100 tahun lagi. Pandangan ini membentuk pendekatan kami untuk pengambilan dan latihan anggota pasukan, pelanggan dan hubungan pembekal.

Kami menghantar

Kami menghantar

​Sebagai penyedia logistik global, Mainfreight menawarkan pergudangan terurus dan penghantaran barang antarabangsa dan domestik. Dengan pasukan dan cawangan di seluruh Australia, Asia, Eropah, New Zealand dan Amerika Mainfreight terus mengembangkan jejak globalnya. Disenaraikan di Bursa Saham New Zealand, kami terus berusaha mencapai visi 100 tahun kami.
Contact us

Contact us

  • Petikan Penghantaran

    Bersedia untuk memulakan penghantaran dengan kami, minta sebut harga penghantaran

  • Tanya soalan

    Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami

  • Hubungi kami

    Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami dan apa yang dapat kami tawarkan, sila hubungi mana-mana cawangan kami

News_KualaLumpur-mainfreight-team-photo - Mainfreight Kuala Lumpur Airfreight office located in Free Commercial Zone (FCZ) Airport Malaysia. Situated within 60 km of the Kuala Lumpur City and Port Klang.

Mainfreight Malaysia has obtained the IATA license back in 2020, enabling us to have direct access to the airlines. Kuala Lumpur International Airport (KUL) is poised to become one of the main distributor gateway within ASEAN.....

Memikirkan kerjaya di Mainfreight boleh menjadi langkah seterusnya?

Klik pautan di bawah untuk mengetahui bagaimana rasanya bekerja bersama orang terbaik, membuat keputusan dalam kehidupan sebenar dan menjadi sebahagian daripada keluarga global yang terus berkembang.
Quote of the Day

There is no shame when you try and fail; only when you fail to try

Cara kami menggunakan kuki

Kami menggunakan kuki berfungsi dan analitik di laman web kami untuk menawarkan pengalaman pengguna yang optimum. Di samping itu, kami menggunakan kuki penjejakan, yang dapat mengumpulkan maklumat tentang anda dan mengikuti aktiviti internet anda di dalam laman web kami, dan mungkin juga di luar laman web kami. Maklumat ini akan digunakan untuk mengukur keberkesanan iklan kami dari pelbagai saluran dan untuk menawarkan iklan yang diperibadikan kepada anda. Klik pada [Setuju] atau [Tidak setuju] untuk menerima atau menolak kuki. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati penyataan kuki kami. Harap maklum bahawa dengan kuki yang dilumpuhkan, anda akan mengalami pengalaman yang rendah dengan beberapa ciri.

Baca Penyataan Kuki kami, yang menerangkan pelbagai jenis kuki yang mungkin kami gunakan.
Baca Pernyataan Privasi kami untuk mengetahui bagaimana kami menggunakan data anda.